Leder jeres familie efter en sjov familieaktivitet? Så prøv med fodbold golf. Fodboldgolf kræver ingen kendskab til sport og alle kan være med. Tag familien under armen til en omgang fodboldgolf og prøv en anderledes og sjov forlystelse. Det bliver helt sikkert til nogle gode timer med dejlig frisk luft og sjove oplevelser på en af de mange baner i landet.

De fleste fodboldgolf-arrangører har tit sat forskellige faciliteter op sådan at, i fx kan grille jeres medbragte mad og nyde jeres medbragte frokost e. lign. ved opsatte borde eller bænke. Så man kan nemt gøre en hel dag ud af en omgang fodboldgold og spisning. Banerne er også lavet sådan, at man kan have trækvogne med rundt til tøj og proviant eller en barnevogn til den lille.

Fodboldgolf – et sjovt familiespil, er et super alternativ, hvis man gerne vil lave noget andet og mere aktivt, end bare at sidde indendørs til fx en familiefødselsdag. Nogen steder kan man tilmed overnatte og dermed gøre det til en sjov og hyggelig familieweekend. Prisen på fodboldgolf varierer selvfølgelig fra sted til sted men kan typisk fås for 100 kr. pr. voksen og for børn koster det ca. halvdelen af voksenprisen, derfor kan denne aktivitet nydes af stort set alle familier.

Fodboldgolf består for det meste af 18 huller, som man skal ramme i med sin uddelte fodbold på færrest mulige forsøg. Ens skud noteres på en blok og tælles til sidst sammen for at udråbe vinderen af dagens omgang fodboldgolf. Husk, at selvom fodboldgolf er en fysisk udfoldelse kan alle være med og i kan sammen få et godt grin. Fodboldgolf stammer fra Sverige, men har sidenhen bevæget sig til Danmark sådan at du og din familie kan nyde spillet, på en af de nu mange baner her i Danmark.

Har du fået mod på at prøve kræfter med en omgang fodboldgolf, kan vi anbefale banen hos Nymarkminde. Her er god plads til hele familien og til priser, som er til at forstå.

 

Disclaimer

3 thoughts on “Fodboldgolf – et sjovt familiespil”

  1. Jeg prøvede fodboldgolf for første gang sidste år. Og det var altså en vældig sjov fornøjelse. Det kan jeg godt finde på at bruge noget mere af min ferie og fritid på 🙂

  2. Ja, fodbold golf er efterhånden blevet et ret populært spil. Specielt i Jylland har det vundet godt frem. Men mon ikke også resten af landet for øjnene op for dette sjove familiespil? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *