Ja, jeg ved det godt! Det er uden tvivl ikke sundt at være stor (eller tyk), som jeg er det. Men det er nu engang sådan, det er. Og jeg har det faktisk godt i min krop – og der er jo også god plads i den 🙂 Nu nærmer vinteren sig igen, og selvom det har været en skodsommer, har den da stadig budt på temperaturer, der var værd at hygge i.

Nu står jeg så igen med udfordringen at finde det rigtige tøj til en mand i min størrelse, og det er jo en udfordring, jeg deler med min kone, der er det, vi nordjyder kærligt betegner som en “stuur kass”. Sådan er det.

Vinterjakker i store størrelser

Det lyder sikkert ikke som noget problem at finde, men det er det faktisk. Eller rettere: Det var tidligere et problem for os i XXXL størrelser. Nu har vi to fundet nogle steder online, der kan levere det, vi efterspørger: Lækkert kvalitetstøj i meget store størrelser til en fornuftig pris.

For os som husstand har det betydet, at vi i dag vel lægger omkring 90% af vores tøjbudget i online butikker med XXL tøj fremfor i de lokale butikker. Og det skyldes simpelthen, at udvalget bare ER bedre på nettet. Sønnike er ikke i kategorien stor, så han køber især bukser til mænd her: https://www.arkuri.dk/herretoej-349/bukser-253/

Til mig er det til gengæld butikken storedrenge.dk, der er stedet at shoppe. For eksempel bukser til store mænd – de har bare det store udvalg og den gode kvalitet.

Store bukser til lillemor

Min skønne truntemor elsker at gå i bukser, men da hun jo altså ikke ligefrem er en størrelse small, har hun også visse udfordringer med at købe bukser. Også hun har fundet ud af, at det sker online! Hun handler store damebukser hos arkuricurvy.dk – og det er hun bare lykkelig for. Og mellem dig og mig: Det er jeg også, for hun ser bragende godt ud i et par bukser / jeans 🙂

Så jo – alt i alt er vi nu ganske godt tilfredse med det hele. Og vi har det jo godt!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *