Det kan være noget af en hovedpine at blive ved med at være kreativ, når det gælder at finde på, hvad der skal puttes i madkassen. En flad rugbrødmad er jo meget godt, men det bliver trist i længden, hvis der ikke er variation. Og så vil vi jo også gerne, at der både er noget sundt og noget hyggeligt.

Jeg har brugt meget tid på at lave madplan til familien og også prøve at ind kooperere noget til madkasserne. Det kan faktisk tage op til et par timer med at finde på og lave indkøbslister. Når det så er gjort, er det meget tidsbesparende de øvrige dage.

Jeg har faktisk gjort det i flere år efterhånden, men det tager altså tid. En dag da jeg susede rundt på nettet for at købe nye madkasser til mine børn – dem her med flere rum, som faktisk er nemme at rengøre – og som ikke har farlige stoffer i dem – fandt jeg ud af, at den side, jeg var på, tilbyder madplaner for familien – og hvor der også var tænkt på børnenes sunde madkasser! Jamen altså – her var svaret på mine bønner. Her var der faktisk nogen, der havde gjort alt det hårde arbejde for mig. Jeg fik mig fluks tilmeldt, og nu modtager jeg en mail med opskrifter, og jeg får også min indkøbsliste – så kan det da ikke være nemmere.

Jeg kan jo stadig medtage nogle af familiens yndlingsopskrifter og bare udskifte dem, hvis der er nogen opskrifter i madplanen, jeg ikke er så vild med. Og jeg kan stadig putte nogle af børnenes favoritter i deres madkasser med flere rum. Det er meget vigtigt for mig at vide, at de faktisk glæder sig til at åbne deres madkasse hver dag – og det ikke blot altid er det samme kedelige.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *