Min mand og jeg er enige om, at de børnepenge, vi modtager fra det offentlige en gang hvert kvartal, skal bruges på vores to piger, Majken og Julie på henholdsvis 5 og 3 år. De penge har vi slet ikke med i vores budget, men til gengæld behøver vi så heller ikke budgettere med udgifter til nyt tøj til pigerne.

Derfor har det også en gang i kvartalet været en fornøjelse at kunne tage i byen og ekvipere de to prinsesser, som nu også er kommet i den alder, hvor de gerne selv vil være med til at bestemme, hvilket tøj, de skal have. Find butikker med børnetøj hos Novaindex.com: https://novaindex.com/dk/boernetoej-og-babyudstyr

Her i efteråret var det selvfølgelig noget vintertøj, det handlede om. Julie på tre skulle i hvert fald have noget varmt overtøj til den kommende vinter, og jeg var så heldig at finde en flyverdragt på tilbud, som både hun selv og hendes storesøster syntes var noget af det smarteste i denne verden.

Og heldigvis havde forretningen den pågældende flyverdragt i den størrelse, som Julie skal bruge, så det indkøb blev meget hurtigt overstået.

Det gode tilbud på en udmærket flyverdragt havde de nu i en forretning, hvor jeg normalt ikke handler, når der skal købes tøj til børnene, så jeg nøjedes med at købe flyverdragten i den butik, hvorefter jeg tog pigerne med hen i den forretning, hvor jeg normalt handler.

Også her var jeg faktisk lidt heldig, for ekspeditricen, som jeg godt kender i forvejen fra andre besøg i forretningen, skyndte sig at fortælle mig, at de lige havde fået en ny sending af noget termotøj til børn , som hun i hvert fald selv syntes var særdeles flot, og hun kunne også garantere, at det var i en god kvalitet.

Så det måtte vi selvfølgelig kigge nærmere på. Desværre var der ikke noget særligt tilbud på det nye termotøj, men ekspeditricen lovede mig, at det heller ikke ville komme på udsalg i denne sæson, så jeg risikerede ikke at komme til at snyde mig selv ved at handle nu.

Majken var helt solgt, da hun så det spraglede termotøj. Designet gik rent ind hos hende, så selv om jeg nok syntes, det var en lille smule dyrt, var jeg nærmest tvunget med i baghånd. Så det endte med, at jeg købte både et par bukser og en jakke til begge pigerne, men jeg var nu så fornuftig at købe dem i en størrelse, der var sådan cirka et halvt nummer for stor til pigerne, for så regner jeg med, at de ikke vokser ud af det, før vinteren er helt overstået.

Min kvote var ikke helt brugt op, og godt for det, for begge piger trængte også til noget nyt fodtøj til vinterbrug. Så jeg spurgte ekspeditricen, om de havde nogle ordentlige og varme støvler til børn, og her var jeg mere heldig, for ekspeditricen fortalte mig, at de i næste uge får en ny kollektion af vinterstøvler hjem, og derfor var resterne af sidste vinters kollektion nedsat med 40 procent, så det endte med, at jeg ikke overskred budgettet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *