Jeg er lige godt 50 år gammel og kan altså godt mærke, at der sker noget med øjnene, når man er omkring de 50 år – og som jeg kan læse mig til, er det noget, der sker for de fleste, når man er mellem 50 og 60 år.

Man kan typisk vælge mellem en brillefri øjenoperation med linser eller en brillefri øjenoperation med laser. Linseoperationen er typisk for personer over 50 år, hvor øjenlaser operationen typisk er for personer mellem 18 og 50 år, læs mere.

Konsultation om laseroperation

Nu har jeg læst op på dem begge og vil have bestilt en konsultation og have snakket om mulighederne. Det ville jo være fantastisk ikke at behøve at bruge briller. Jeg kan læse fra manges erfaringer, at deres syn aldrig har været bedre, og at de kunne se bedre allerede fra den første dag, så det lyder jo fantastisk.

Øjenhospitalet

Jeg har kig på Øjenhospitalet i Nordsjælland, da de bruger det nyeste udstyr fra det tyske firma Carl Zeiss. De har også mange års erfaring i den type operationer og har gjort det i over 25 år. Det er jo en god sikkerhed at have, at firmaet har ekspertise og erfaring.

Du kan læse om det her: https://ohd.dk/synskorrektion-laser/

Jeg skal jo have mig en konsultation men har nok mest kig på linseoperationen. Operationen er faktisk identisk med en grå stær operation. Får du en linseoperation, kan du faktisk blive fri for at bruge briller ved alle afstande, og det betyder, at du kan gøre alt det tæt på; så som at læse og tjekke din telefon, du kan bedre se ved computeren for eksempel, og du kan bedre se ved længere afstande.

Typisk koster en brillefri operation med linser mellem 44.000 og 51.000 kroner. En brillefri operation med laser kan du ofte få for omkring 25.000 kroner.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *