Jeg var ved at blive rigtig frusteret, da jeg som 24 årig stadig var fyldt med bumser i ansigtet. Jeg havde flere gange været ved hudlæge, som både gav mig piller og creme mod bumserne, men lige lidt hjalp det. Det mest uheldige var nok, at jeg var den eneste pige i klassen med bumser, ja, jeg var nok den eneste pige på pædagoguddannelsen med akne.

Én ting er at have bumser i ansigtet, på ryggen, på ballerne og på brystet, én anden ting er, at det går udover ens selvværd. Bag ved “muren” af bumser og hudorme har jeg faktisk et rigtig pænt ansigt, og da jeg dyrker meget aerobics, så har jeg ligeledes en flot krop. Ikke desto mindre, er jeg stadig jomfru, da jeg holder en vis afstand til fyrene grundet mit dårlige selvværd.

Sexlegetøj

Én fyr fra gymnasiet blev faktisk så sur over, at jeg ignorede ham, at ham råbte til dig, om jeg fik stillet min lyst med sexlegetøj. Jeg ignorerede ham ikke som sådan, jeg var bare for genert og flov over bumserne, at jeg bare ønskede at være alene. Med det var faktisk efter denne episode, at jeg gik hjem og googlede ordet sexlegetøj, hvilket var alvor åbnede en ny og spændende verden for mig.

Jeg besøgte rigtig mange sider, heriblandt Sexgyngen.dk, som er en super god informationsside omkring alverdens sexlegetøj. Jeg vidste naturligvis godt, hvad en dildo var, men alt det andet som sexgynger, buttplugs, Magic Wands og sexmaskiner, det havde jeg ikke store kendskab til.

Sexmaskiner og dildomaskiner fungerer bare!

Især sexmaskinerne fangede min interesse, da de er perfekte, hvis man er single, og man bare ønsker at lægge sig til rette og lade dem gøre arbejdet!

Efter at have læst en masse om sexmaskiner, fandt jeg den, som passede bedst til mig på Sexgyngen.dk: https://sexgyngen.dk/sexmaskine/ og mit behov, og hold da ferie hvor er det bare lækkert! Jeg kan enten vælge at sidde på den eller lægge mig på sengen, mens den bare kører ud og ind, igen og igen og igen – den kører aldrig træt, men det gør jeg efter 4-5 orgasmer 🙂

Min sexmaskine har fjernbetjening, hvor jeg kan styre hastigheden, så når jeg kommer træt hjem fra arbejde, så vil jeg bare have den i et stille og roligt tempo. Har jeg i stedet været på stranden en varm sommerdag og er blevet rigtig godt og grundig trængende, så får den for fulde gardiner 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *