Dyrehospitaler behandler alle slags familiedyr; hund og kat, men også mere eksotiske dyr, som fugle, gnavere, kaniner og reptiler. Det er naturligvis hunde og katte, der er de hyppigst behandlede patienter, så derfor har vores dyrlæger stor viden om familiedyrs sygdomme, f.eks. tandlidelser, haltheder, samt genoptræning og massage. Se oversigt over dyrehospitaler i Danmark på NovaIndex firmaoversigt.

På dyrehospitaler tilbydes et højt serviceniveau for klienten og stor omsorg for patienten. For dem er det vigtig, at både dyr og ejer kommer hjem med en positiv oplevelse at besøget på klinikken. De løser mange forskellige opgaver, f.eks. konsultationer, tandbehandlinger og operationer, og tilbyder et stort udvalg af diagnostiske test, bl.a. blodanalyser, parasit-, bakterie- og svampeundersøgelser, allergitest, ultralyd, digitalrøntgen, vævsprøver m.m. Flere af disse undersøgelser er omtalt nedenfor.

Deres dyrlæger og veterinærsygeplejersker giver også gerne vejledning om fodring af hund og kat. Ofte har dyreklinikker også en en petshop, hvor de fører vi et stort udvalg af de førende fodermærker i Danmark. Efter aftale med en af deres dyrlæger kan de sælge sygdomskorrigerende foder, der kan være til stor nytte for patienter med f.eks. nedsat lever- eller hjertefunktion, overvægt eller leddegigt.

I samarbejde med Dansk Kennel Klub kan de tilbyde at tage røntgenbilleder for hofte- og albueleds dysplasi (HD og AD, samt Ostecondrosis Dissecans (OCD). Billederne sendes til bedømmelse i Dansk Kennel Klub.

Hundefoder

Man kan selvfølgelig ikke undgå, at ens hund før eller siden skal til dyrlægen. Dog kan man selv gøre en del for at undgå, at det sker for hyppigt. En af måderne er ved at give din hund det bedste hundefoder i god kvalitet.

Hundefoder i god kvalitet fungerer på samme måde som mad i god kvalitet til vi mennesker. Jo bedre råvarer, jo bedre er maden for os, som for vores hunde. Vores immunforsvar og vores hundes immunforsvar vil blive styrket af den rette ernæring, hvilket vil betyde, at vi og vores hunde har sværere ved at blive syge.

Der findes mange hundefoder mærker og mange typer af hundefoder. Du vil således kunne finde hundefoder med og uden korn, BARF hundefoder osv. Det bedste er at kigge på de mange hundefoder tests, der er blevet udført. Testsenene viser oftest, at billigt hundefoder ikke indeholder den samme mængde proteiner som dyrt hundefoder.

Der kan være mange penge at spare ved at besøge hjemmesider, der sammenligner priser på hundefoder. Som du kan se af sammenligningerne, så kan der ligeledes være penge at spare ved at købe foderet i Tyskland. Læs meget mere om alverdens hundefoder, kattemad, hestefoder osv. på DYR.DK.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *