Jeg står op mange timer på mit job gennem hele ugen. Når jeg kommer hjem, er både mine ben og fødder trætte, og jeg tænker kun på at få mine sko af og få mine lækre hjemmesko til damer på og få fødderne op, så jeg kan slappe af. Men hvad kan man ellers gøre for velvære for sine ben? Jeg har læst om tørbørstning og nu prøvet det af gennem nogen uger, og det kan jeg varmt anbefale. Her er, hvad du skal gøre:

 

Tørbørstning giver cirkulation og er også exfolierende. Når du børster huden med en tør børste, virker det også udrensende, fordi det simulerer lymfekirtlerne. Og det virker mod cellulitis! Det er også med til at give glød i huden, og det toner dine ben – så det er da bare med at komme i gang!

 

  • Brug cirka 3 minutter hver dag på at tørbørste din krop. Du gør det, inden du går i bad.
  • Brug så meget pres på børsten, at det giver cirkulation, men ikke så meget at det gør ondt.
  • Det er vigtigt at børste opad og mod hjertet altid. Gør det i små tjeppe og cirkulære bevægelser, indtil huden begynder at blive rød.
  • Start ved knæet, hvor lymfekirtlerne er, og børst ydersiden først. Dernæst børster du indersiden af knæet. Børst dine skinneben, og glem ikke numsen. Den har også godt af en tørbørstning. Gentag behandlingen på det andet ben.
  • Du kan også med fordel børste dine arme.
  • Ved at du tørbørster, før du går i bad, har også en anden fordel. Efter du har tørbørstet din krop, er porrerne mere åbne, og bruger du nogle gode produkter i badet og efter badet, får du mere ud af dem. God fornøjelse med det! Det er godt for din krop og super afslappende.
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *