Der var engang, hvor det var et tabu, at have fundet sin partner på nettet. Der blev fundet på mange løgne, der skulle dække over det faktum, at to mennesker havde mødt hinanden på nettet frem for på den lokale bar.

Sådan er det ikke længere. I dag er online dating og herunder også sexdating, blevet mere og mere almindeligt.

Særligt rigtig mange unge benytter apps, til at finde deres næste one-night-stand, men også den ældre generation er begyndt at følge med, og efterhånden er rigtig mange danskeres sexliv blevet digitaliseret.

Take-out til kønsorganerne

Noget af det der tiltrækker mange, er at det første akavede møde, mellem to mennesker der leder efter en sexpartner, ikke længere foregår ansigt til ansigt. Det er ikke nødvendigt at oparbejde modet, til at finde ud af, om den anden også leder efter en at gå i seng med. Det står allerede i profilteksten.

Med fremkomsten af datingapps, er det blevet lige så nemt at finde en sexpartner, som det er at bestille take-out, når man har tømmermænd.

Man finder bedre sex på nettet

Da jagten, på at finde en at være sammen med, foregik på barer, var det naturligt at drikke sig mod til, inden man lagde an på et potentielt one-night-stand. Der kunne hurtigt blive hældt rigtig mange drinks indenbords, inden man rent faktisk havde modet, til at gøre noget ved det.

For rigtig mange mennesker har det ledt til nogen skuffende oplevelser i sengen, men med internettet er det et overstået kapitel. Det er de færreste der har gode historier om fuldemandshook-ups, og flere undersøgelser viser også, at danskerne i stigende grad er ædru, når de har sex med folk de har mødt på nettet, hvilket ofte leder til en bedre oplevelse for alle parter.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *