Fodbold er over de seneste år dukket frem på næsten alle tænkelige og utænkelige steder. Du kan snart ikke møde nogen, der ikke har prøvet spillet eller i hvert fald har hørt om det. Ideen om at blande golf og fodbold er utvivlsomt også genial. Sporten har taget det bedste fra begge verdener og lavet en underholdende, udfordrende og interessant blandingssport for alle aldre.

Helt kogt ned, er fodboldgold i og for sig bare minigolf i jumbostørrelse, som skal gennemføres med fødderne og en fodbold fremfor en golf- bold og kølle. Rundt på banen er der strøet alskens kreative udfordringer, som bolden skal over, under eller igennem. Vedkommende, der ved banens slutning har fundet den bedste rute gennem disse udfordringer og derfor har gennemført, med færrest spark har vundet dagens fodboldgolfturnering.

Fodboldgolf er for alle

Fodboldgolf er en aktivitet, hvor alle kan være med. Samtidig bliver kreativitet, mod og evner med bolden i den grad belønnet. Man vil konstant gå rundt og spørge sig selv, hvorvidt det et det værd at tage det gode, men risikable, skud, eller det er bedre at tage den sikre og gængse rute. Derfor er fodboldgolf da også oplagt for enhver fodboldentusiast.

Du kan med fordel invitere vennerne med ud for at spille en alternativ omgang fodbold, eller det kan endda bruges som et spændende afbræk til træningen i fodboldklubben. Der er i hvert fald garanteret en god aften med hygge og boldspil, hvor der vil være fokus på at være kreativ og snild med bolden.

Som børnefamilie er fodboldgolf dog også en ideel eftermiddagsaktivitet i weekenden eller i ferien. Aktiviteten vil give udtryk for alle aldre, og bagefter kan i sætte jer og nyde de naturskønne områder. Mange steder vil de endda have en grill eller et madpakkested til rådighed. Som f.eks. her hos Nymarksminde, hvor fodboldgolf er en yndet beskæftigelse.

Fodboldgolf er i sandhed for alle. fffffffff

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *