Nu er det jo snart jul, og du vil blive spurgt om, hvad du ønsker dig til jul – hvis du ikke allerede er blevet spurgt. Du kan lave en god gammeldags papirønskeliste, du kan sende en mail til dem, der har spurgt, og sørme så om der ikke findes en app til det også. Du tilføjer simpelthen dine ønsker direkte fra din browser og opbygger hermed en ønskeliste. Denne liste kan du nu dele på Facebook eller via e-mail. Faktisk er det så smart, at din familie og venner kan reservere ønsker, de gerne vil give dig, på din liste, så du ikke får dobbeltgaver. Du kan også bare tjekke ind her – der er gaveideer til mange år frem!

 

Er du lidt mere til at lave din ønskeseddel på den mere traditionelle måde, er der her et par tips. Du kan faktisk også bruge de fleste af tippene til dine overvejelser, selvom du har valgt en elektronisk ønskeseddel.

Start tidligt – vent ikke til december med at tænke over, hvad du ønsker dig. Du falder sikkert hele tiden over ting, du godt kunne tænke dig.

Før du laver din færdige liste, så skriv alt ned, du kunne tænke dig at ønske dig. Også selvom du kun vil have det en lille smule. Tænk herefter på dine interesser. Kan du lide sport? Så put noget sportsudsyr på din liste. Kan du lide smykker? Så skriv armbånd, øreringe etc. på din liste. Tænk så på, hvad du behøver? Behøver du virkelig flere ure? Hvis ja, så put det på listen.

JA – Daniel Wellington er in!

Tænk på, om der er nogen luksusting? Det er måske noget, du ikke har købt til dig selv, men som ville være en dejlig gave at få – det kunne være et ur fra Daniel Wellington ure.

Nu skal du have tyndet ud i listen. Streg de ting ud, du ikke behøver lige nu. Gem dem til næste år og se, om du stadig gerne vil have dem.

 

Glædelig jul!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *