Jeg har altid været lidt af en Apple-mand, og ekstra meget de senere år. Jeg har både Macbook og iPad – og nu også den nyeste iPhone. Jeg ved godt, at jeg har brugt en masse penge på alt den elektronik, men jeg bruger det også hver eneste dag. Som studerende har jeg brug for en computer, der bare kører derudaf – og jeg har brug for en lækker tablet at læse pensum på. Mit behov for en lækker smartphone er absolut ikke skole-relateret, men ikke desto mindre tror jeg, at de fleste nyder en lækker smartphone. Man bruger den trods alt hele tiden, og derfor vil jeg gerne have noget af det bedste på markedet.

Jeg har naturligvis taget mine forholdsregler angående den nye iPhone 6 – eksempelvis ved at investere i et cover fra www.incover.dk. Men, jeg har aldrig været meget for de kedelige og almindelige covers, så jeg blev jo noget glad, da jeg fandt et stort udvalg af farverige covers. Udover at et cover til iPhone 6 beskytter den, så kan det også være med til at give den et nyt look. Jeg har eksempelvis købt et iPhone 6 cover i grønt og gult, for at kunne variere det lidt. Har du lyst til at se hvilket iPhone 6 cover jeg valgte, så kan du klikke her.

Ekstra beskyttelse

Men bare rolig, jeg stopper skam ikke her. Der er jo flere måder at beskytte sin iPhone 6 på, og jeg vil nævne dem her. Jeg ved jo godt, at det ofte er skærmen der går i stykker – så hvorfor ikke også investere i skærmbeskyttelse.

Jeg har valgt noget smart beskyttelsesfilm, der gør skærmen ekstra holdbar. Jeg ville ikke kunne holde ud, at skærmen på min iPhone 6 gik i stykker. Det er sindssygt dyrt, og det betyder, at jeg skal undvære min telefon medens den er til reparation. Det koster ikke alverden, sådan noget beskyttelsesfilm – og jeg går ud fra, at det holder som producenterne skriver.

Hvad med dig, kære læser? Har du nogen gode forslag til beskyttelse af iPhone 6? Lad min høre fra dig i kommentarerne til dette blogindlæg.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *