Mine kollega, Kim, nævnte for nogle dage siden, at han var tæt på at opfatte sig selv som en totalt fantasiløs ægtemand, hvad angår opgaven med at finde på spændende gaver til sin kone til fødselsdag eller jul. Han har ganske enkelt ikke ordentlige evner til at finde på noget overraskende i den slags anledninger, hævdede han.

Det satte gang i en snak ved frokostbordet om problemerne med at finde den helt rigtige julegave til hende: Julelingeri, man danner par med, og det viste sig hurtigt, at de fleste af os har problemer med at få sat fantasien i et tilpas højt gear, når der skal findes på en gave, som man kan være sikker på, hun bliver glad for.

Alle kvinder elsker at få smykker, var vi da enige om, så kan man ikke finde på andet, vil et eller andet smykke altid blive modtaget med glæde. Langt de fleste kvinder kan også godt lide at være lækkert klædt på inderst inde, så en eller anden form for lækkert lingeri: https://luksuslingeri.dk/ kan man jo også altid have held med at vælge. Og i den sammenhæng kom selvfølgelig de mere eller mindre svedne grin frem, for vi mænd har jo heller ikke noget imod, at vores partner er lidt fristende klædt på.

For mit eget vedkommende har jeg faktisk aldrig problemer med at finde på noget til min kæreste, for vi har den indbyrdes aftale, at vi altid skriver en ønskeseddel til både jul og fødselsdag, for vi er begge så praktisk anlagt, at vi foretrækker at få noget, vi kan bruge og har glæde af. Hellere det end at blive overrasket over et eller andet, som det viser sig, at man faktisk ikke har brug for.

Til den forestående jul har min kæreste allerede skrevet en ønskeseddel, selv om der lige nu er mere end en måned til jul. I toppen af hendes ønskeseddel står der en ny hårtørrer, men det har jeg besluttet, at hun i hvert fald ikke skal have, for det er i mine øjne for kedeligt at pakke ud juleaften, så jeg køber en hårtørrer som en slags adventsgave i løbet af december måned.

I stedet skal hun have det BH sæt, som godt nok kun står som fjerde prioritet på hendes ønskeseddel, men jeg faldt tilfældigt over sådan et i udstillingsvinduet i en lingeriforretning for nogle dage siden, og jeg syntes selv, at det så virkelig lækkert ud, og det er et af de mærker, som jeg ved, at hun foretrækker. Sættet består af et par temmelig udfordrende trusser: https://luksuslingeri.dk/trusser/, som hun ikke plejer at have noget imod, og en BH af den slags, der giver god støtte, og det ved jeg også, at hun foretrækker.

Så min opgave med at finde på en julegave til min kæreste, er altså i år løst i rigtig god tid, og jeg vil sørge for at købe den snart, så jeg ikke risikerer, at modellen bliver udsolgt, når alle andre mænd skal i gang med at købe julegave til kvinder tæt op mod jul. Er hun en smule til den runde side? Tag lige et kig her på Luksuslingeri.dk. Luksuslingeri.dk er en af Danmarks største webshops for frækt luksus lingeri online.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *